Mijn werkwijze

De Werkwijze van DNT Waterontharders

Via het contactformulier kunt u een vraag stellen of een verzoek indienen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk de gewenste informatie opsturen of indien gewenst, contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Vanzelfsprekend kunt u ons via ons algemene telefoonnummer bereiken om uw vraag persoonlijk toe te lichten. Het nummer waarop u ons kunt bereiken is 038 8538853

Bij mij bent u verzekerd van een persoonlijke, deskundige en professionele aanpak. Ik kijk wat uw wensen en behoeften zijn en bied u de oplossing welke het best aansluit op uw persoonlijke situatie.

Voorafgaand aan elk traject vindt een kennismaking plaats.

Deze kan het best bij u thuis. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt uw vraag in kaart gebracht en de beoogde doelstelling geformuleerd. Vervolgens wordt gekeken welke type ontharder het beste aansluit bij uw specifieke eisen en wensen. Aan de hand van de uitslag van het gesprek zal ik een offerte opgestellen welke ik u per mail zal toesturen. 

DNT Waterontharders streeft naar de juiste oplossing voor de beste prijs en geeft u de persoonlijke aandacht die u als klant verdiend.

Ik streef naar een gemiddelde levertijd van 2 weken.

Neem contact op

Certificaten waterontharders

Big Discounts Available

waterontharder gereedschap